Termeni și condiții

1. Informații despre Site

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția utilizatorilor Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.marveii.ro.

2. Acceptarea condițiilor

Accesarea/vizitarea site-ului www.marveii.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. SC Marveii Team SRL iși asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fara o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesata în această pagină. Modificările apărute nu vor afecta comenzile aflate în derulare, pentru acestea menținându-se valid cadrul legal în care au fost agreate. Accesul/vizitarea site-ului www.marveii.ro implică acceptul explicit cu privire la termenii și condițiile de mai jos și reprezintă întelegerea dintre părți. Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative: OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relatia cu consumatorii și armonizarea reglementarilor cu legislatia europeană privind protecția consumatorilor Legea 365/2002 privind comerțul electronic

3. Drepturi de autor

SC Marveii Team SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.marveii.ro și nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului marveii.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – reprezintă proprietatea SC Marveii Team SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC Marveii Team SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislației în vigoare. Utilizarea domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

4. Produse și politica de prețuri

Produsele prezentate pe marveii.ro sunt comercializare de SC Marveii Team SRL. Produsele sunt oferite în limita stocului disponibil. SC Marveii Team SRL se angajează să actualizeze frecvent oferta de produse de pe site, în funcție de disponibilitatea produselor în stoc.

Prețurile prezentate pe site sunt în Lei și nu includ costuri de livrare. Costurile de livrare practicate sunt afișate distinct în sectiunea “Livrare și transport” iar în secțiunea “Finalizează comanda” vor fi afișate prețul total al produselor incluse în comandă și prețul total al comenzii ce include și costul de transport/livrare.

SC Marveii Team SRL se angajează să afișeze corect pe site prețurile și informațiile cu privire la caracteristicile și disponibilitatea produselor. SC Marveii Team SRL își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și specificațiilor prezente pe site-ul www.marveii.ro, fără o înștiințare prealabilă.

SC Marveii Team SRL poate desfășura în cadrul site-ului www.marveii.ro diferite promoții sau concursuri. De aceste promoții sau concursuri beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe site în cadrul paginii “Oferte”. SC Marveii Team SRL își asumă dreptul de întrerupere sau anulare a acestor concursuri sau promoții în orice moment, fără nicio notificare prealabila.

5. Facturare și modalități de plată

Plata se poate face cu cardul de debit/credit sau în numerar la livrare.

Plata cu cardul de debit/credit.

Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate, direct de catre Payu. SC Marveii Team nu solicită, nu utilizează și nu reține nicio informație despre cardurile folosite la plata online. Factura fiscală va fi emisă dupa confirmarea plății și va fi transmisă beneficiarului împreună cu produsele comandate.

Plata cu numerar la livrare.

Plata se face integral, în lei, la valoarea confirmată și evidențiată in factura emisă, către comisionarul care efectuează livrarea, în momentul recepționării coletului.

6. Livrare și transport

Produsele comandate pe site-ul www.marveii.ro se livrează în toată țara, în cel mai scurt timp posibil. Livrările se efectuează de către o firmă de curierat colaboratoare, în 2 – 5 zile lucrătoare. În perioadele aglomerate (sarbatori, black-friday etc), se pot înregistra întârzieri.

  • *Livrarea prin curier este GRATUITĂ pentru comenzile de peste 299 Lei.
  • *Livrarea prin curierat rapid, inclusiv cu plată ramburs: 19 Lei în București, 24 Lei în țară.

*Livrarea gratuită sau taxele indicate sunt valabile doar în orșele în care Fan Courier nu percepe km suplimentari. Pentru orașele în care sunt percepuți kilometri suplimentari se adaugă un cost suplimentar de 1 Leu per KM, conform contractului de curierat.

Produsele se livrează ambalate corespunzător și sigilate. SC Marveii Team SRL își rezervă dreptul să efectueze în anumite situații confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor, prin contactarea telefonică a beneficiarilor comenzilor.

SC Marveii Team SRL nu poate fi ținută responsabilă pentru întârzieri sau anulari de livrări ale produselor comandate, dacă acestea sunt cauzate de motive independente de SC Marveii Team SRL cum ar fi: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, tulburări civile, drumuri închise sau alte impedimente de forța majoră conform uzanțelor legii romanesti. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SC Marveii Team SRL față de orice utilizator/cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este egală cu valoarea comenzii în cazul căreia se impune achitarea daunelor.

7. Garanții

SC Marveii Team SRL se obligă să livreze produse în conformitate cu specificațiile existente în paginile de produs din cadrul site-ului www.marveii.ro, să asigure ambalarea corespunzatoare a produselor și transmiterea documentelor insoțitoare.

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului www.marveii.ro beneficiază de condiții de garanție conform politicilor comerciale ale producătorilor și legislației în vigoare. Produsele sunt noi și provin direct de la producător sau din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Notă informativă: imaginile publicate pe site în dreptul produselor sunt cu titlu de prezentare. Unele fotografii de pe site-ul www.marveii.ro sunt rezultatul proceselor de modelare digitală și pot exista mici diferențe între acestea și produsele fizice, manufacturate prin procese de printare 3D.

8. Politică anulare comandă/retur

În conformitate cu Ordonanța de Urgență nr. 34/2014, utilizatorii/cumpărătorii au dreptul să solicite anularea unei comenzi, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Pentru exercitarea dreptului de retragere din contractul rezultat din plasarea comenzii pe site-ul www.marveii.ro trebuie ca SC Marveii Team SRL să fie notificată cu privire la decizia retragerii printr-o solicitare scrisă, neechivocă, trimisă prin poșta la adresa Drumul Binelui nr. 39, Bloc 6, scara A, Ap. 44, București, sector 4, sau printr email, la adresa contact@marveii.ro, în termenul prevăzut de lege.

SC Marveii Team SRL va rambursa suma aferentă comenzii prin virament bancar în contul folosit de către utilizator/cumpărător pentru plasarea comenzii sau, dacă metoda de livrare a presupus plată ramburs, în contul utilizatorului/cumpărătorului menționat de acesta în solicitarea scrisă și trimisă în scopul exercitării dreptului de retragere. Suma aferentă comenzii, excluzând costurile de livrare retur, va fi rambursată de către SC Marveii Team SRL în cel mult 14 zile de la primirea produselor ce au făcut obiectul comenzii și al solicitării de retragere din contract și care au fost returnate în perfectă stare.

În cazul retragerii din contract, întreaga comandă trebuie sa fie returnată în același mod în care a fost livrată, respectiv prin curier sau cu predare directă, integrală și ambalată corespunzător. Utilizatorul/cumpărătorul trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit comanda și să suporte costurile direct legate de returnarea produselor, respectiv a costurilor de curierat sau a costurilor de predare personală la adresa de predare/preluare a SC Marveii Team SRL: Drumul Binelui nr. 39, Bloc 6, scara A, Ap. 44, București, sector 4.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract următoarele produse:

  • produse confecţionate după specificaţiile prezentate de utilizator/cumpărător sau personalizate la cererea acestuia
  • produse care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri
  • produse care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii: produse purtate, spălate, etc

În eventualitatea în care utilizatorul/consumatorul constată recepționarea unuia sau mai multor produse ce prezintă defecte din fabricație, poate solicita returul acestora cu condiția notificării problemelor constatate în cel mult 48 de ore din momentul recepționării comenzii, prin email, la adresa contact@marveii.ro. Utilizatorul/cumpărătorul poate solicita înlocuirea produsului defect cu unul conform sau restituirea contravalorii produsului.

În cazul în care nu se poate sau nu se acceptă de către utilizator/consumator înlocuirea produsului defect cu unul conform, SC Marveii Team SRL va rambursa suma aferentă produsului semnalat ca fiind defect de către utilizator/consumator prin virament bancar în contul folosit de către utilizator/cumpărător pentru plasarea comenzii sau, dacă metoda de livrare a presupus plată ramburs, în contul utilizatorului/cumpărătorului menționat de acesta în solicitarea scrisă și trimisă în scopul semnalării problemei detectate. Contravaloarea produsului plus costurile aferente trimiterii returului, vor fi rambursate de către SC Marveii Team SRL  în cel mult 14 zile de la primirea produsului care a făcut obiectul solicitării returului și care a fost returnat în ambalajul original sau echivalent, astfel încât transportul să nu afecteze starea produsului.

! SC Marveii Team SRL își asumă dreptul de a refuza creditarea produselor deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente, indiferent că acestea fac obiectul unei retrageri din contract sau a unui retur cauzat de un defect de fabricație și de a refuza creditarea produselor returnate pentru care nu s-a primit apriori înștiințare scrisă conform procedurii enunțate.

SC Marveii Team SRL poate anula o comandă plasată de către un utilizator/cumpărător în următoarele situații:

  • dacă o comandă nu a fost achitată și datele furnizate de către utilizator/cumpărător în formularul de comandă sunt incomplete și/sau incorecte, SC Marveii Team SRL poate anula comanda  fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte sa poată pretinde celeilalte părți daune-interese.
  • dacă un produs comandat de către utilizator/cumpărător nu poate fi livrat de către SC Marveii Team SRL, societatea va informa utilizatorul/cumpărătorul asupra acestui fapt și dacă plata aferentă comenzii a fost deja efectuată, va returna contravaloarea comenzii, în termen de maxim 7(șapte) zile de la data la care s-a comunicat utilizatorului/cumpărătorului necesitatea anulării comenzii.

9. Răspundere

SC Marveii Team SRL nu poate fi ținută responsabilă pentru întârzieri sau anulari de livrări ale produselor comandate, dacă acestea sunt cauzate de motive independente de SC Marveii Team SRL cum ar fi: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, tulburări civile, drumuri închise sau alte impedimente de forța majoră conform uzanțelor legii romanesti. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SC Marveii Team SRL față de orice utilizator/cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este egală cu valoarea comenzii în cazul căreia se impune achitarea daunelor.

Proprietatea asupra produselor va fi transferată la livrare utilizatorului/cumpărătorului, dupa efectuarea plății din partea acestuia, în locația indicată in formularul de comandă, prin livrare întelegând semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrarilor efectuate de personalul SC Marveii Team SRL.

SC Marveii Team SRL nu poate fi considerată responsabilă pentru daune ce țin de utilizarea produselor dupa livrare și în special pentru pierderea acestora.

Prin plasarea comenzilor, utilizatorul/cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizată, comunicată în cadrul site-ului la data plasării comenzii, utilizatorului fiindu-i solicitată în mod obligatoriu parcurgerea acestei pagini și bifarea câmpului  “Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții sitului web *”.

10. Politică de confidențialitate

SC Marveii Team SRL colectează, stochează și utilizează datele cu caracter personal doar în conformitate cu legislația în vigoare. Pentru detalii accesează Politica de confidențialitate.

11. Politică de cookies

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestui site o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte. Pentru detalii accesează Politica de cookies.

12. Forță majoră

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forta majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte daune-interese.

13. Litigii

Prezentul document este supus legii române. Eventualele litigii ce implică SC Marveii Team SRL se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

14. Clauze finale

Fiind de acord cu acesti “Termeni si Conditii” de utilizare a site-ului www.marveii.ro, utilizatorul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.