Termeni și condiții program afiliere

Actualizare: 26 martie 2024

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția utilizatorilor termenii și condițiile de participare la programul de afiliere al site-ului marveii.ro, denumit Program de afiliere Marveii Shop. SC Marveii Team SRL iși rezervă dreptul de a actualiza acești termeni și condiții în orice moment fără notificare prealabilă.

1. Acceptarea termenilor și condițiilor

Prin participarea la Programul de afiliere Marveii Shop, confirmi că ai cel puțin 18 ani, că ai citit, înțeles și ești de acord cu toți termenii și condițiile prezentate mai jos.

2. Înscriere în program

Pentru a deveni afiliat în Programul de afiliere Marveii Shop, trebuie să completezi formularul de înregistrare. După aprobarea cererii și comunicarea aprobării prin email, primești acces la contul tău de afiliat Marveii Shop pe site-ul marveii.ro și toate detaliile aferente codurilor de reducere pe care le poți promova (valoare, valabilitate, condiții de utilizare). Ne rezervăm dreptul de a aproba selectiv cererile de afiliere, fără a oferi explicații suplimentare în cazul respingerii. Ambele variante de răspuns se transmit prin email.

3. Obligații afiliat 

Ca afiliat Marveii Shop îți asumi responsabilitatea promovării produselor și serviciilor disponibile pe site-ul marveii.ro în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile.

  • Ești de acord să nu promovezi produsele și serviciile marveii.ro prin spam sau prin orice alt mijloc neetic.
  • Ești de acord să nu promovezi produsele și serviciile marveii.ro într-un context înșelător, fraudulos, defăimător, obscen, violent, ilegal, hărțuitor, de ură sau pornografic. 
  • Ești de acord ca utilizând Programul de afiliere Marveii Shop să nu încălci drepturile de proprietate intelectuală ale site-ului marveii.ro, ale unei terțe părți sau orice lege sau reglementare aplicabilă.
  • Ești de acord că SC Marveii Team poate să ia măsurile adecvate ca răspuns dacă una din situațiile de mai sus se probează.

4. Drepturi afiliat 

Ca afiliat Marveii Shop, poți promova linkul tău de afiliat și/sau codul aferent de reducere pentru cumpărători prin canalele tale de comunicare cu respectarea obligațiilor de mai sus.

În calitate de afiliat îți monitorizezi în timp real rezultatele în pagina detalii afiliere. Ai acces la statistici, vezi statusul comenzilor, produsele comandate, utilizările cuponului de reducere și comisioanele acumulate.

Poți opta să primești notificări prin email pentru fiecare comandă finalizată și comision confirmat.

5. Surse de trafic

Metodele de promovare pot include, dar fără a se limita la: postări organice pe platformele de socializare (Facebook, Instagram, Insta Stories, Insta Reels, TikToks video, Youtube Shorts, etc.), promovare prin email, promovare prin WhatsApp în grupuri sau liste de distribuție active, prin bloguri, site-uri de conținut, etc.

Nu acceptăm campaniile PPC pentru programul nostru de afiliere și de asemenea, nu se acceptă trafic suspect din surse ce nu sunt utile publicului nostru țintă. 

6. Monitorizare conversii

Pentru monitorizare folosim cookie-uri cu valabilitate de 30 de zile. Când un utilizator dă click pe linkul tău de afiliat un cookie este plasat în browser-ul lui în scopul urmăririi activității pe site. Dacă utilizatorul comandă (în cadrul aceleași sesiuni sau în termen de 30 de zile de la accesare), cu sau fără să utilizeze codul de reducere asociat, comanda lui este înregistrată ca vânzare rezultată din linkul tău de afiliere și comisionul aferent vânzării este atribuit în contul tău de afiliat. 

7. Comisioane și plăți

Beneficiezi de un comision de 7% pentru fiecare comandă finalizată prin intermediul linkului tău de afiliere, inclusiv pentru comenzile recurente provenind din partea aceluiași utilizator cu coduri de reducere diferite.

Plățile pentru comisioanele aferente vânzărilor din luna precedentă (cu status comandă finalizată) sunt efectuate în fiecare lună pe data de 15 sau în prima zi lucrătoare ulterioară.

Plata se transferă în contul bancar specificat, fără alte taxe sau comisioane de procesare, în urma unei cereri de plată automatizate. Nu există un prag minim pentru plată și nici un număr minim de comenzi generate pentru a beneficia de comision.

8. Încetarea calității de afiliat

Afiliații pot înceta participarea la Programul de afiliere Marveii Shop în orice moment, cu sau fără motiv, prin notificare prin email la contact@marveii.ro. Dacă la momentul solicitării afiliatul are înregistrate pe cont comisioane, acestea vor fi acordate conform prevederilor de mai sus, termenul de plata nefiind devansat.

9. Închiderea contului de afiliat

Contul de afiliat poate fi închis sau suspendat urmat de confiscarea tuturor comisioanelor obținute prin intermediul contului, în orice moment, din motive ce includ, dar fără a se limita la: 

  • Practicarea metodelor de marketing de tip spam, agresive sau defăimătoare. 
  • Practicarea de tehnici înșelătoare cum ar fi promovarea unor oferte neautorizate sau false.
  • Utilizarea unor texte sau linkuri care induc în eroare sau sugerează existența altor cupoane sau oferte pentru linkul de afiliat.
  • Practicarea unor activități care încalcă acest acord sau orice politică a site-ului marveii.ro.

10. Confidențialitate

Ambele părți se angajează să păstreze confidențialitatea informațiilor cu caracter secret furnizate de cealaltă parte în cadrul acestui program de afiliere.

11. Legislație

Prezentul document este supus legii române. Eventualele litigii ce implică SC Marveii Team SRL se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

12. Clauze finale

Prin înscrierea în Programul de afiliere Marveii Shop, confirmi că ești de acord cu toți termenii și condițiile prezentate mai sus.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acest program de afiliere, te rugăm să ne contactezi la adresa de email contact@marveii.ro.